BÄSTSÄLJARE

Här hittar du produkter som säljs mest!

Nature Fotogenvärmare Coldframe 1,7 L 6020422

673kr
Fotogenvärmaren Coldframe från Nature har en bränslekapacitet på 1,7 L. Fotogenvärmare presenterar ett bra och ekonomiskt sätt att generera konstant strålvärme i växthuset. Denna värme är nödvändig för att ömtåliga växter såsom tropiska och köttätande växter, fuchsior eller pelargonior ska kunna överleva vintern. När lågan är tänd avges vattenånga, vilket hjälper till att hålla luften fuktig i växthuset. Förbränningen producerar även koldioxid, en nödvändig faktor för att växter ska kunna växa.

Fårfäll 60×180 cm brun melange

1 374kr
Skapa en inbjudande och varm atmosfär med vår mysiga äkta fårfäll. Mattan är gjord av äkta fårskinn, med en varm, lyxig och mysig atmosfär. Den är mångsidig och kan även hängas över din favoritfåtölj. Den smälter in perfekt i de flesta inredningar. Observera att detta är en naturprodukt och det kan finnas skillnader i dess form och färg.

Sidoväggar till partytält 2 st med fönster PE grön

462kr
Vår sidovägg till partytält, med dekorativa fönster, blir perfekt för alla partytält. Sidoväggen är tillverkad i UV- och vattenbeständig PE och därmed perfekt för användning utomhus. Det medföljande kardborrebandet gör väggarna lätta att installera och säkerställer en stabil passform. Vid leverans ingår 2 st PE-tältpaneler. Vänligen observera att vi rekommenderar dig att behandla sidoväggarnas tyg med en vattentät spray om det utsätts för kraftigt regn.

Växthylla svart med 5 hyllor

1 237kr
Vår svarta växthylla med detaljer av blommönster är ett perfekt val för dina växter. Den är en riktig blickfångare och passar i alla trädgårdar, uteplatser och terasser. Denna hörnhylla är 160 cm hög och har 5 stycken hyllor och kan placeras mot vägg eller hörn. Gjord av högkvalitativt stål är denna växthylla väldigt tålig, och dess pulverlackering fungerar som rostskydd och ökar hyllans livslängd.

Växthus för tomatodling 198x78x200 cm

1 267kr
Växthuset från Nature är utformat för att skydda tomater, såväl som andra höga växter mot olika väderförhållanden eller insekter för att främja tillväxten. Växthuset består av en lätt metallram med epoxybeläggning och ett överdrag i UV-beständig polyeten. Tack vare bottenramen är växthuset lätt att flytta. Överdraget är utrustat med dragkedjor så att du enkelt kan öppna och stänga växthuset och därmed få enkel åtkomst till tomaterna.

Hängmatta 210 x 150 cm gräddvit

887kr
Den stora hängmattan låter dig koppla av hel i trädgården, i parken eller var helst du vill. Hängmattan är tillverkad i bomull och polyester med en fin gräddvit färg. Med dess stora yta är den perfekt för två personer samtidigt. Pinnarna i trä förhindrar att hängmattan välter och bibehåller sin stora yta när du använder den. Hängmattan är utrustad med två öglor i metall, så det blir enkelt att montera den till ett trä eller stativ.

Balkongskärm oxfordtyg 90×600 cm antracit

824kr
Med vår vattentäta balkongskärm kan du njuta av avskildhet samtidigt som du slappnar av eller solbadar på din balkong. Balkongskärmen som är tillverkad av PU-belagd Oxford är vind- och vattentät. Skärmen går enkelt att sätta fast på balkongen med dess aluminiumöljetter och det medföljande repet.

Inomhusfontän med pump polyresin

862kr
Denna inomhusfontän är det perfekta valet när du vill skapa en fridfull atmosfär i ditt hem. Dess flera bäckar och det lugnande ljudet av porlande vatten skapar en avkopplande och meditativ atmosfär. Den medföljande, högkvalitativa pumpen garanterar en säker och pålitlig drift. Denna helt självständiga vattendekoration kan placeras var som helst i ditt hem.

Fot till parasoll fyrkantig 48 cm

987kr
En parasollfot till ditt parasoll! Den är tillverkad av polerad granit i kombination med rostfritt stål. Du kan enkelt montera dit hjul längst ned och ett handtag på varsin sida för att enkelt kunna förflytta denna parasollfot som väger 30 kg. Parasollfoten är lämplig för parasoller med en diameter upp till 3 meter. Du fäster ditt parasoll på denna parasollfot genom skruvarna på dess sidor. Inkluderar även 2 stycken adaptrar för parasollstänger på 38 och 48 mm i diameter.

Esschert Design Strävhårig tax 50x15x27,8cm

1 339kr
Ge denna verklighetstrogna tax ett bra hem! Hunddekorationen från Esschert Design blir en rolig detalj i ditt hem och kan placeras utomhus eller inomhus. Den färgfasta statyn är lätt och beständig mot frost och UV-ljus. Dess textur liknar natursten, vilket ger din dekor ett realistiskt utseende!

Taklampa för 2 lampor E27 svart och guld

674kr
Denna taklampa kommer att bli ett utmärkt dekorativt tillskott i din heminredning. Designerlampan kan enkelt monteras i alla typer av tak tack vare sin högkvalitativa metallbas. Spotlightsen kan vinklas enligt önskemål. Skärmarna kommer att avge ett behagligt ljus som lyser upp alla rummets hörn. Denna vackra taklampa kommer att se fantastiskt ut i alla hemmets rum. Denna taklampa är lämplig för 2 E27-lampor. Var vänlig observera att lampor inte medföljer vid leverans.

Julbelysning med renar 3 delar 229 LED

1 037kr
Tack vare sina LED-lampor är denna iögonfallande upplysta juldekoration i form av 3 renar perfekt för att dekorera trädgården, balkongen eller ditt hem. Dekorationen är gjord av PVC och en stålram. Den unika designen fångar dina grannar och besökares uppmärksamhet och tillför en elegant känsla till ditt hem. Denna fina juldekoration är vattenbeständig, vilket gör den lämplig för användning både inomhus och utomhus. Den blir garanterat en fin julklapp till din familj och dina vänner i jul. En kontakt ingår också i leveransen.

RedFire Eldfat Blazer brons stål

2 555kr
Detta ledfat Blazer från RedFire utstrålar ett vintage utseende tack vare sitt utmärkande mönster och sin bronseffekt. Detta eldfat kan skapa en atmosfärisk effekt där lågorna kan röra sig hur de vill. Med hänsyn till säkerheten levereras Blazer därför med ett gnistskydd. Det förblir därmed säkert även vid oväder. Du kan dessutom välja att använda eldstaden med grillen, eftersom den har tillräckligt med plats för att tillaga stora mängder kött tack vare sin breda diameter på 61 cm. Gör det enklare att tända brasan med detta multifunktionella eldfat i perfekt kvalitet från RedFire!

Paviljongtak 310 g/m² 3×3 m taupe

987kr
Njut av din uteplats med vårt paviljongtak vare sig det är soligt eller regnar! Vårt reservtak är tillverkat i hållbart polyestertyg med PVC-beläggning, som gör det väderbeständigt. Paviljongtaket är ett bra skydd mot sol, regn och andra ogynnsamma väderförhållanden. Solskyddet har förstärkta hörn för ökad hållbarhet. Vi erbjuder också kardborreband för enkel installation till din ram. Vänligen observera att ramen inte ingår vid leverans.

Inomhusfontän med LED polyresin

724kr
Denna inomhusfontän med LED är det perfekta valet när du vill skapa en fridfull atmosfär i ditt hem. Denna fontän är tillverkad i polyresin. Det porlande vattnet lyses upp av LED-lampor vilket skapar en slående visuell effekt, särskilt på natten. Den har flera bäckar som avger ett lugnande ljud och skapar en avslappnande och meditativ atmosfär. Den medföljande, högkvalitativa pumpen garanterar en säker och pålitlig drift. Denna helt självständiga vattendekoration kan placeras var som helst i ditt hem.

Juldekoration julklappar med 180 LED inomhus/utomhus

849kr
Juldekorationen med 3 lysande julklappar utstrålar en julkänsla i ditt hem! Den är vattentät och har kapslingsklassning IP44. Dessa 3D julklappar har en varmvit LED-belysning med en mjuk lyster, som gör dem perfekt både inom- och utomhus.

Esschert Design Eldfat MGO S

3 017kr
Eldfatet från Esschert Design blir ett dekorativt tillägg på din uteplats och är ideal för att hålla dig varm eller användas som grill. Eldfatet är en romantisk källa till ljus och värme på kvällen. Det blir en härlig tillgång med sin atmosfär och värme för dig och dina gäster. Den är tillverkad i värmebeständig konststen och är perfekt för långvariga grillkvällar. Dessutom kan den användas som grill.

Paviljongtak 310 g/m² 3×3 m gräddvit

962kr
Njut av din uteplats med vårt paviljongtak vare sig det är soligt eller duggar! Vårt reservtak är tillverkat i hållbart polyestertyg med PVC-beläggning, som gör det väderbeständigt. Paviljongtaket är ett bra skydd mot sol, måttligt regn och andra väderförhållanden. Solskyddet har förstärkta hörn för ökad hållbarhet. Vi erbjuder också kardborreband för enkel installation till din ram. Vänligen observera att ramen inte ingår vid leverans.

Vedställ genomskinlig 40x35x60 cm glas

812kr
Detta vedställ med rektangulär form är det perfekta valet för att prydligt förvara din ved. Detta vedställ är tillverkat i härdat glas och är mycket stabilt och robust. Det är ett måste för att hålla veden i ordning och lättillgänglig för alla som har en öppen spis eller eldhärd. Detta höga vedställ har plats för tillräckligt med vedträn för att lägga på elden närsomhelst, så du håller dig varm vintertid. VARNING: Låt aldrig barn klättra på vedstället. Det finns en risk för att det välter om du använder produkten utan att använda tippskyddet.

Nature Hängande fotogenvärmare Coldframe 0,5 L 6020420

543kr
Denna hängande fotogenvärmare Coldframe från Nature har en bränslekapacitet på 0,5 L och är utrustad med en hängkrok. Fotogenvärmare presenterar ett bra och ekonomiskt sätt att generera konstant strålvärme i växthuset. Denna värme är nödvändig för att ömtåliga växter såsom tropiska och köttätande växter, fuchsior eller pelargonior ska kunna överleva vintern. När lågan är tänd avges vattenånga, vilket hjälper till att hålla luften fuktig i växthuset. Förbränningen producerar även koldioxid, en nödvändig faktor för att växter ska kunna växa.