Slider
POPULÄRA PRODUKTER
HÖGST BETYG
  • HÖGST BETYG
  • UTVALDA
  • NYA

Blomlåda för balkong 2-pack konstrotting/zink brun 80cm

937kr
Ett 2-pack med praktiska och snygga bruna blomlådor i konstrotting och zink. Den vattenbeständiga konstrottingen gör att du kan ha den utomhus även vid dåligt väder. Passar de flesta fönsterbleck och balkongräcken. Varje blomlåda kommer med både ett yttre lager i konstrotting med två zinkbehållare inuti, i denna kan du plantera dina växter och blommor under en längre tid.

Shaggy-matta 160 cm gammelrosa

1 187kr
Shaggy-mattan blir ett riktigt blickfång i alla möjliga rum! Denna shaggy-matta är tillverkad av högkvalitativ polypropen och är slitstark och enkel att underhålla. Lugghöjden på 30 mm gör mattan lyxig och håller dina fötter varma. Eftersom mattan är enfärgad kan du kombinera den med många olika möbler i alla möjliga former och stilar. Gör din hemmiljö bekvämare med denna supermjuka shaggy-matta!

Odlingslåda upphöjd massivt akaciaträ och sink

1 199kr
Denna upphöjda odlingslåda i trä med är ett perfekt val för gör-det-själv-entusiaster som vill smycka sin trädgård med växter eller blommor. Denna odlingslåda är tillverkad i akaciaträ som har belagts med en lätt oljefinish för att framhäva dess rika, naturliga färg och göra odlingslådan väderbeständig. Odlingslådan har en insida i rostfri sink. Odlingslådan har en underskattad, rustik design som utstrålar en naturlig charm på din uteplats. Odlingslådan har gott om plats för dina blommor och växter. När allt blommar blir denna odlingslådan en imponerande detalj i din trädgård eller uteplats. Den undre hyllan är optimal för att ha verktyg inom räckhåll. Monteringen är mycket enkel. Observera att trä är en naturprodukt och kan uppvisa vissa brister.

Rullgardin för mörkläggning 100 x 175 cm röd

474kr
Rullgardiner för mörkläggning är en perfekt lösning för att stänga ute 100% av ljuset. Detta gör dem till ett utmärkt val för att blockera inkommande ljus i varje rum hemma eller på kontoret. Perfekt för sovrummet! Baksidan av mörkläggningsgardinen är belagd med ett silverfärgat, termoplastiskt lager. Beläggningen blockerar inte bara inkommande ljus helt och hållet, utan dess termiska egenskaper håller även ditt rum varmt på vintern och svalt på sommaren. Tack vare de medföljande monteringstillbehören är denna rullgardin enkel att montera och använda. Du kan antingen fästa gardinen på en vägg eller i ett tak med de medföljande skruvarna och pluggarna, eller hänga den från en fönsterkarm. Kedjan kan monteras antingen på vänster eller höger sida. Vänligen observera att de angivna måtten är måtten på tyget. Den övre listens bredd, inklusive monteringstillbehören, är 3 cm bredare än själva gardinens bredd. Leveransen innehåller 1 x 100 cm bottenskena i PVC-plast, 1 x 100 cm övre aluminiumskena, 100% polyestergardin med silverfärgad beläggning på baksidan, 2 x vinkeljärn, 2 x grytkrokar, 1 x kedja med plastkulor, 4 x skruvar och 4 x pluggar. VARNING: Små barn kan strypas av öglor i dragsnören, kedjor, remmar och inre snören som styr produkten. För att undvika kvävning och intrassling, håll snören utom räckhåll för små barn. Rep kan linda sig runt ett barns hals. Flytta sängar, spjälsängar och möbler bort från snörena. Knyt inte ihop snören eller kedjor. Säkerställ att repen inte tvinnas och skapar en ögla.

Klädhängare med 7 krokar massivt återvunnet trä

1 099kr
Denna klädhängare i vintage-stil kommer göra ett dekorativt och praktiskt tillägg i alla slags rum. Med ett osynligt monteringssystem är klädhängaren ett perfekt ställe för att hänga upp kappor, hattar, väskor, halsdukar etc. Denna klädhängare är tillverkad av återvunnet trä, vilket gör varje möbel unik. Möbler av återvunnet trä har karaktärsdrag från olika träslag såsom sheesham, teak, palisanderträ, mangoträ och akacia. Återvunnet trä är massivt, stabilt, hållbart och vackert. Tecken på nötning och synliga ådringar ger varje möbel sin egen historia och unika utseende. Klädhängaren är handgjord och hantverksskickligheten bidrar till den imponerande retrostilen. Varje steg i tillverkningsprocessen görs med stor omsorg, vare sig det är hopsättning, polering, målning eller vaxning. OBS! Färgerna på möblerna varierar vilket gör varje möbel unik. Leveransen är helt slumpmässig.

Glasburk med lock 12 st 3 L

1 499kr
Våra glasburkar har en kapacitet på 3 liter. De presenterar en optimal lösning för att förvara chutney, saltgurkor, konserver, såser osv. Eftersom de är tillverkade i glas har dessa burkar en enkel och ren look, som låter dig se vad de innehåller. Den breda öppningen låter dig fylla eller tömma burkarna på ett snabbt och enkelt sätt. Dessutom är de utrustade med lock, som har en bra förslutning och säkerställer att ditt innehåll förblir färskt längre. Vid leverans ingår 12 glasburkar.

Trädgårdspaviljong med draperier 4x3x2,25 m antracit

2 812kr
Om du letar efter ett solskydd till trädgårdsfesten är denna trädgårdspaviljong perfekt, eftersom den låter dig få ut så mycket som möjligt av trädgården. Den har en konstruktion i pulverlackerat stål, som gör ramen hållbar och robust. Soltaket i tyg och sidogardinen skyddar dig mot solen, så att du kan njuta av bättre komfort under dina tillställningar. Dessutom är trädgårdspaviljongen väldigt enkel att montera. OBS: För din säkerhet ska du INTE använda denna produkt under dåligt väder, som stark vind, kraftigt regn, snö, storm etc.

Konstgräsmatta 1×10 m/40 mm grön

1 912kr
Detta konstgräs på 40 mm kan användas för att skapa en gräsmatta som inte bara är underhållsfri utan även härligt grön året runt. Den blir ett praktiskt och fint tillskott till uteplatsen, terrassen eller balkongen. Den här mycket täta konstgräsmattan liknar verkligen naturligt gräs och kommer att smälta in perfekt i omgivningen tack vare kombinationen av fyra luggfärger. Den är också mycket mjuk och skön att ta på. Det tunga men flexibla undermaterialet gör att gräsmattan håller sig på plats och det är enkelt att klippa till rätt storlek. Tack vare det kvalitativa UV-beständiga materialet kommer konstgräset inte att blekna och det är mycket slitstarkt.

POPULÄRA KATEGORIER

Mattor (587)

Klockor (39)

Rullgardiner & persienner (474)

Dörrmattor (80)

Brevlådor (3)

Dekor (3485)

Belysning (453)

Badrumstillbehör (71)

Hushållsapparater (116)

Värmeelement (45)

Köksutrustning (184)

Köksfläktar (41)

Utomhusgrillar (27)

Öppna spisar (28)

Hushållsutrustning (386)

Skoställ & skohyllor (125)

Kök & matsal (387)

Speglar (211)

Partytält & paviljonger (239)

Förråd & redskapsbodar (47)

Företags- & hemsäkerhet (33)

Krukor & odlingslådor (395)

Växthus (66)

Markiser (220)

Billiga produkter för hem och trädgård

På Hemfynd hittar du massor med billiga produkter för hem och trädgård. Med våra produkter kan du verkligen förverkliga din dröm och inreda ditt hem med prisvärda kvalitetsprodukter som är både snygga och trendiga.

Det finns ett väldigt stort utbud av mattor, klockor, speglar, hushållsapparater och hushållsutrustning på Hemfynd. Vi har även mycket produkter för din trädgård, som exempelvis förråd och redskapsbodar, växthus, partytält och paviljonger.

Vi har alltid låga priser på våra produkter men vi gör aldrig avkall på kvalitén, vårt mål är att du som kund ska vara nöjd med alla dina köp hos oss på Hemfynd. Det ska vara dyrt att köpa saker till sitt hem, uteplats eller trädgård, därför jobbar vi ständigt med att försöka hålla så låga priser som möjligt på alla våra produkter.

Inredning för alla rum i ditt hem

Du hittar många produkter för badrum, sovrum, vardagsrum, kök och matsal på Hemfynd. Vi har även en hel del hushållsapparater som exempelvis dammsugare, fläktar, luftkylare och apparater för klimatkontroll.

Produkter för din trädgård och uteplats

Ett bra utbud av trädgårdsprydnader, hammockar, hängmattor, markiser, parasoll och solskydd, öppna spisar för utomhusbruk och produkter för trädgårdsskötsel.

Hittar du inga prisvärda produkter för hem och trädgård som tilltalar dig på den här sidan kan du alltid besöka Fyndhandel.se som har billiga möbler och inredning eller Epalatset.se som har billiga möbler och utemöbler online.

ikon-billigt-mork

PRISVÄRDA PRODUKTER

ikon-frifrakt-mork

FRI FRAKT PÅ ALLT

ikon-returer-mork

14 DAGARS ÅNGERRÄTT

ikon-saker-mork

SÄKER BETALNING